Google SEO Tips

Google SEO TipsGoogle SEO Tips

Op deze pagina vind u Google seo tips met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Heeft u nog een goede tip die niet op deze pagina staan, laat het ons weten via het contact formulier


SEO Content

1. Inhoud is de koning. Zorg ervoor dat je inhoud op de site goed geschreven is in duidelijke taal en uniek. Je wilt immers niet dat je inhoud gekopieërd is en dat deze ook op andere websites staan. Zorg ervoor dat je unieke inhoud doelgericht is naar je eerste keyword of keyword frase. Google seo tips.

2. Inhoud is de koning, dus de links op de site is jou koningin. Bouw een netwerk van kwaliteit backlinks door middel van jou keyword als link gebruiken. 

3. Ben niet geobsedeerd door PageRank. Het is een piep klein onderdeel van het ranking algorithme. Een site met een lagere PR kan eigenlijk ook hoger uitkomen dan een site met een hogere PR. 

4. Zorg dat je een uniek gericht zoekwoord in je Title tag hebt staan op elke pagina van je site. Als je je naam van je bedrijf in je Title wilt hebben, zorg dan dat deze achteraan komt te staan. 

5. Nieuwe inhoud op je site zorgt voor het omhoog klimmen in het ranking systeem. Plaats nieuwe nuttige informatie op je pagina's in een regelmatige periode. 

6. Ben er zeker van dat links naar jou site een van je keywords gebruiken. Dus bijvoorbeeld als je een een website hebt staan met vliegtickets vergelijken, zorg dan dat op de andere site ze bijv. "Vliegtickets vergelijken" gebruiken i.p.v. "Klik hier". 

7. Ontwerp je site absoluut niet zonder te overwegen SEO te gebruiken. 

8. Gebruik je keywords en keyword frases goed in tekst links, image ALT attributen en zelfs in je domein naam. 

9. Controleer op standaardisatie problemen (canonicalization) voor www en non-www domeinen. Bepaal welke je gebruikt en 301 redirect naar de juiste. In andere woorden, als http://www.domein.nl je voorkeur is, dan redirect http://domein.nl daarheen. 

10. Frames, Flash en AJAX zijn allemaal met een veelkomend probleem – je kunt niet linken naar een enkele pagina. Het is of alles of niks. Gebruik absoluut geen Frames en gebruik Flash en Ajax minimaal voor het beste SEO resultaat. 

11. Heb je een nieuwe website dat "gespidered" moet worden? In de webmastertools van Google vind je meer informatie erover. 

12. Als je website inhoud niet vaak word geupdated, zorg ervoor dat je een blog gebruikt. De "spider" houd van verse teksten. Blog tenminste 3 keer per week met een goede verse teksten om ze te voeden. 

13. Met betrekking tot linkbuilding: Denk aan kwaliteit, niet aan kwantiteit. Één enkele, goede kwalitatieve link doet een heel stuk meer dan een heleboel slechte kwaliteits links, en deze kunnen je letterlijk schade aanbrengen aan je site. Denk hier goed over na!

14. Zoekmachines willen natuurlijke taal inhoud. Dus ga niet je hele inhoud volproppen met dezelfde keywords. Dit gaat helaas niks opleveren. Zoekmachines kijken hoevaak een woord in je inhoud staat en als het abnormaal hoog is, zal deze tegen je gebruikt worden.

15. Niet alleen je links moeten keywords anchor tekst gebruiken, maar de tekst om de link moet ook gerelateerd zijn naar je keywords. In andere woorden, zorg dat je link is omsingelt met beschijvende tekst. 

16. Als je op een shared server zit, doe dan een blacklist check om er zeker van te zijn dat je niet op een proxy zit met een spammer of een geblokkeerde site. 

17. Bij het optimaliseren van je blog, optimaliseer je post Title tag onafhankelijk van je blog Title tag.

18. Zorg ervoor dat je site gebruiksvriendelijk is. Dit kan invloed hebben op link building vermogen en populariteit en natuurlijk je ranking gaat ermee omhoog. 

19. Zoekmachines houden van unieke inhoud dat ook kwalitatief is. Er kan een verschil zijn tussen unieke tekst en kwalitatieve tekst. Zorg dat het bij jou allebei is. 

20. SEO is geen process dat je even kunt doen. Dit process moet je dagelijks bijhouden om hoog in de zoekresulaten te blijven.